Rabbestøl

Rabbestøl Hyttefelt.

Rabbestøl hyttefelt ligger på Myrland i Hol kommune. Sentralt plassert mitt i mellom Bergen og Oslo ved foten av Hallingskarvet.

Hyttfeltet har en unik plassering på solsiden i en høyda av ca 900 moh. Våre tomter her er sjeldent store i dagens marked, og vi legger vår sjel i å selv plassere alle hytter på en slik måte at dette skal framstå som et F&F felt. dvs usjenert, minst mulig naturinngrep, romslig plass.

Feltet består av noe eksisterende hytter fra 50-80 tallet, samt nyere bygg. Der vil være vinterbrøytet vei fram til hyttene.


 

Vinter;

Dette er et snøsikkert område, med stabilt, godt vintervær.
over 100km med preparerte turløyper med direkte adgang fra hyttefeltet. En kan her bevege seg i ftatt terreng såvel som ta steget og bestige Hallinskarvet.

For de mer "fartsfyllte" ligger Hallingskarvet skisenter bare 3min unna, lenger nedi dalen. Her bringes en fra 734moh til toppen av fjellheisen på 1244moh. Her er pr. dags. dato 7 nedfarter, barneskitrekk, terrengpark og skiskole. Anlegget er kjent for sine gode forhold for løssnøkjøring og gode bakker.

Her er også et av Norges mest unike badeland, Fjellbadet på Hermon senter.  Fjellbadet tilbyr svømmebasseng, svømmekanaler med motstrøm, barnebasseng, stupebasseng, klatrevegg, vannrutsjebane, boblebad, treningsrom, badstuer, dampbadstue og kafé

Myrland Turistsenter tilbyr både hytteutleie, butikk, restaurant og selskapslokaler med alle rettigheter for de som vil feire store dager til fjells. Geilo ligger kun ca. 25 min unna med bil. 

Sommer/høst;

Sommerstid er det mange turmuligheter, fotturer som sykkelturer. Her kan en velge mellom lette dagsturer, til krevende toppturer i noe av  den vakreste natur Norge har å by på. Mange kjente fjellturruter ligger i umiddelbar nærhet, som Finse-Geiteryggen, Aurlandssalen og Haugastøl-Raggsteindalen for å nevne nboen få. Eller hva med en kanotur på noen av de mange vann og vassdrag. Det er mange, virkelig gode fiskevann og elver i området, kort selges på Myrland turistsenter. Her selger Per også kort for småviltjakta som er attraktiv i området. 
På sensommer/høst når kanskje fjellet er på sitt vakreste med sitt fargespill, kan en høste av enorme spisskammers av bær som blåbær og tyttebær, eller kansje sikre seg  ingrediensene til julas multekrem. Alt dette i umiddelbar nærhet til hytta.

 

 
  
  Lenker
Myrland hytteeierforening
Hallingskarvet skisenter
Myrland Turistsenter
Været på Myrland
DNT
Hermon høyfjellsenter
 
 
Kontakt
  Einar Ludvig Eriksen  
  Phone: +47 41 64 92 70
Mail: einar@fjordogfjell.no
Fjord & Fjell AS
Postboks 78 Loddefjord
5881 BERGEN