Kvalitet

Fjord & Fjell har etter mange års sondering og erfaring  valgt  å utelukkende satse på Norske kvalitetsleverandører, og lokale håndtverkere der disse oppfyller våre strenge kvalitetskrav.
Skulle strømmen gå en kveld på hytta idet påskelammet skal i ovnen er det kjekt å være en prioritert kunde for installatøren som holder til i "nabolaget" istedet for en som befinner seg milevis borte.

Vårt personlige engasjement begynner allerede på prosjektstadiet. Vi setter vår ære i å plassere hyttene i et felt på en måte som ihensyntar alles interesser. Dette med tanke på lys, sol, utsikt, privat ro, etc..

Det skal ikke være tvil om at dette er et F & F prosjekt!  

Vi bygger utelukkende tradisjonelle reisverkshytter, idet vi mener dette er den eneste konstruksjon som ivaretar våre strenge kvalitetskrav til isoleringsevne og tetthet blant annet. 

På fjell spesielt legges det stor vekt på isoleringsevne og bærende kvaliteter. Alle lokale snølastkrav oppylles med god margin, og det legges vekt på tekniske løsninger som energiøkonomisering og komfort. 

En typisk F & F hytte har nesten alltid 2 bad.  Designmessig utførelse for minst et av de. Vannbårent varmesystem for ypperste komfort har også nærmest blitt vårt varemerke i tillegg til høyeste kvalitet på alle tekniske armaturer og utstyr, såvel som materialer forøvrig.
Våre håndtverkere er også "plukket" på øverste hylle for å kunne oppfylle din hyttedrøm. Ta kontakt og la oss vise deg hva vi mener. 


 
  
  Lenker
Myrland hytteeierforening
Hallingskarvet skisenter
Myrland Turistsenter
Været på Myrland
DNT
Hermon høyfjellsenter
 
 
Kontakt
  Einar Ludvig Eriksen  
  Phone: +47 41 64 92 70
Mail: einar@fjordogfjell.no
Fjord & Fjell AS
Postboks 78 Loddefjord
5881 BERGEN